Salongen

VÅR VISION ÄR ATT ERBJUDA DIG ETT LIVSSTILSKONCEPT. HOS OSS KAN DU BOTANISERA DIG I NYHETER FÖR HEMMET OCH FÅ NY ENERGI I VÅR SALONG. VI ERBJUDER DIG VÅRD FÖR DITT HÅR, SKÄGG, FÖTTER OCH KROPP. VI ERBJUDER ÄVEN TRÅDNING ENLIGT ÖNSKEMÅL, VAXNING, FORM&FÄRG PÅ BRYN/FRANSAR OCH MASSAGE. (SNART ÄVEN NAGELTEKNOLOGI)

I VÅRT TEAM ÄR VI 10 FRISÖRER MED MYCKET ERFARENHET OCH EN STOR PASSION FÖR FÄRG OCH FORM. VI ALLA BRINNER FÖR SKAPANDE OCH ATT HJÄLPA GÄSTER I ALLA ÅLDRAR. UTÖVER VÅRA FRISÖRER ÄR VI 2 FOTTERAPEUTER, 1 MAKE-UP ARTIST OCH 2 BUTIKSBITRÄDEN. VI VÄLKOMNAR DIG TILL VÅR PAUS-FAMILJ. 

VI PÅ PAUS ERBJUDER KREATIVA BEHANDLINGAR SÅSOM T.EX KLIPP, FÄRG, BALAYAGE, SLINGOR, FÖNING, BARBERING OCH TRÅDNING. I VÅRA BEHANDLINGAR INGÅR EN STUND I VÅRT TREAT-ROOM DÄR DU FÅR LIGGA I LYXIGA MASSAGESTOLAR OCH TITTA UPP I VÅR STJÄRNHIMMEL MED AVKOPPLANDE MUSIK. HÄR UTFÖR VI ÄVEN VÅR HÅRBOTTENSMASSAGE. 

VI ÄR STOLTA SAMMARBETS-PARTNERS MED L'ORÉAL OCH KÉRASTASE, VILKET GÖR ATT VI KAN ERBJUDA DIG EN HÅRVÅRDS KONSULTATION AV EXPERTIS. SOM L'ORÉAL CLUB ROYAL MEDLEM FÅR VI FÖRTUR MED UTBILNINGAR, VILKET GÖR ATT VI STÄNDIGT LIGGER I FRAMKANT AV NYA TRENDER OCH TEKNIKER. 

 FÖR OSS ÄR HELHETEN VIKTIG OCH VI SER TILL VARJE KUNDS BÄSTA. 


KLICKA PÅ OSS FÖR ATT VETA MER OM VARJE PAUSARE!

FOTOGRAF: MATHILDA.PHOTOGRAPHY